Салат із птиці або дичини

  

20 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Курка - 0,25 шт. або

Рябчик або куріпка - 1шт.

Картопля - 4 шт.

Огірки свіжі або солоні - 2 шт.

Салат зелений - 100 г

Яйця - 1 шт. + 1 шт. для прикраси

Яблука - 1 шт.

Майонез - 0,5 склянки

Оцет або лимонний сік - 1 ст. ложка

Цукрова пудра - 0,5 ч. ложки

Помідори для прикраси

Directions

1Філе вареної або смаженої курки (рябчика або куріпки), варену картоплю, огірки, круто зварене яйце й очищене яблуко нарізати тонкими скибочками, листя салату розрізати на 2-3 частини кожен, скласти в миску, посолити та змішати з майонезом, додавши сіль, оцет або лимонний сік і цукрову пудру.

2Заправлений салат укласти гіркою в салатник, прикрасити листочками зеленого салату та дольками зварених круто яєць, а також скибочками помідорів і свіжих огірків.

00:00