Сациві з білої риби

    

30 Січня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Риба - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 4 головки

Олія - 100 мл

Борошно кукурудзяне - 100 г

Оцет винний - 100 мл

Горіхи волоські - 300 г

Часник - 3 зубчики

Хмелі-сунелі - 20 г

Шафран - 20 г

Коріандр - 20 г

Гвоздика мелена - 20 г

Кориця - 20 г

Зерна граната - 50 г

Зелень петрушки

Перець

Сіль

Directions

1Рибу нарізати невеликими шматочками, запанірувати в борошні з сіллю, обсмажити на олії.

2Горіхи, цибулю та часник подрібнити, змішати зі спеціями, додати води, кип'ятити 10 хвилин, влити оцет. Гарячим соусом полити рибу, остудити.

3Перед подачею прикрасити зернами граната та зеленню петрушки.

00:00