Сациві з яйцями страви з яєць грузинська кухня 29 Серпня, 2018 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Яйця - 8 шт. Цибуля ріпчаста - 4 головки Часник - 3 зубчики Волоські горіхи - 300 г Вода - 500 мл Кінза - 1 пучок Сік гранатовий - 50 г Олія - 50 мл Кориця - 10 г Гвоздика - 10 г Хмелі-сунелі - 10 г Шафран імеретинський - 10 г Перець червоний мелений Сіль Directions 1Подрібнити горіхи, зелень кінзи та часник, змішати зі спеціями, розвести водою та варити 5 хвилин. 2Додати подрібнену й обсмажену на олії цибулю. 3У кипляче сациві ввести по одному яйця, варити до готовності яєць. 4Остудити, додати гранатовий сік. 5Подавати холодним. 00:00