Свинина з фруктами

  

10 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Свинина без кісток - 1,2 кг

Коріння

Сіль

Перець

Мускатний горіх

Чорнослив або курага - 100 г

Вода

Соус солодкий - 300 г

Зелень

Directions

1У шматку свинини довгастої форми ножем зробити надріз уздовж, розкрити м'ясо по надрізу, посипати сіллю, меленим прянощами і покласти шар слив без кісточок або курагу. М'ясо перев'язати ниткою так, щоб вийшов вигляд цілого шматка.

2Рулет покласти в холодну воду, довести до кипіння, зняти піну і варити 2 години.

3За 1 годину до готовності додати сіль і коріння. Готове м'ясо залишити в бульйоні, поки воно не охолоне.

4Перед подачею нарізати на скибочки, прогріти в бульйоні та подати з солодким соусом і зеленню.

00:00