Свинина у чорному перці

    

28 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 800 г шиї

Перець чорний - 200 г горошин

Тальятеле - 400 г

Помідори черрі - 400 г

Вершки 22-35% - 400 мл

Сіль

Олія оливкова для смаження

Directions

1Вимити й обсушити м'ясо, нарізати порційними шматками товщиною 2-3 см. Посолити.

2Крупно порубати чорний перець-горошок, запанірувати в ньому свинину.

3Обсмажувати м'ясо на розпеченій оливковій олії з обох сторін по 1-2 хвилини. Довести до готовності в розігрітій до 180°С духовці (близько 6-10 хвилин).

4Відварити пасту в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.

5Видалити у помідорів чері плодоніжки, розрізати кожен на 2 частини.

6Влити в сотейник вершки, додати помідори черрі, посолити та прогріти до густоти.

7Подавати м'ясо з пастою і соусом.

00:00