Свинячі реберця з медом і апельсином

    

2 Жовтня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 5 hrs
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Свинина - 1 кг реберець

Апельсини - 1 шт.

Мед - 50 г

Лимонний сік - 50 мл

Соєвий соус - 50 мл

Перець чорний

Сіль

Directions

1Свинячі реберця розділити на 6 порцій.

2В окрему містку каструлю натерти цедру апельсина, додати цитрусовий сік, сіль, мед і соєвий соус. Суміш довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, 10 хвилин. Остудити.

3Цим маринадом залити м'ясо і поставити в холодне місце на 4 години.

4Готувати в аерогрилі 10 хвилин при температурі 400°С на високій швидкості. Під час приготування м'ясо кілька разів полити маринадом.

00:00