Сендвічі з рибою

  

2 Квітня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Хліб пшеничний - 1 булка

Лосось копчений або солоний - 200 г філе

Масло вершкове - 50 г

ДЛЯ ЗЕЛЕНОГО МАСЛА:

Масло вершкове - 70 г

Зелень рубана (кріп, петрушка, кінза, базилік) - 2‑3 ст. ложки

Сік лимонний - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1З хліба зрізати скоринку, потім відрізати уздовж булки 3 скибочки товщиною 0,5 см.

2Філе лосося нарізати тонкими широкими скибочками.

3ЗЕЛЕНЕ МАСЛО: Збити вершкове масло з зеленню, сіллю і лимонним соком.

4Один шматок хліба змастити тонким шаром вершкового масла, розкласти на ньому філе лосося. Другу скибочку хліба також змастити вершковим маслом, накрити рибу (маслом униз), злегка притиснути, зверху намазати зеленим маслом і накрити останньою скибочкою хліба. Підрівняти краї та витримати на холоді не менше 30 хвилин.

5Перед подачею розрізати заготовку на окремі сендвічі шириною 4‑5 см і укласти їх на тарілки.

00:00