Сендвічі чайні
Сендвічі чайні

Сендвічі чайні з яблуком, чеддером і чатні

  

13 Серпня, 2018

TeaTime 2016 №2 March-April

  • Yields: 12 шт.

Ingredients

Чатні Major Grey’s - 3 ч. ложки

Хліб пшеничний твердий - 6 шматочків

Яблука зелені - 1 шт. велике

Сир Чеддер - 6 скибочок

Directions

1Намастити чатні на кожен шматочок хліба.

2За допомогою мандоліни нарізати ціле яблуко дуже тонкими скибочками (якщо необхідно, зі шматочків вирізати серцевинку та насіння і викинути).

3Покласти скибочки сиру на три шматочки хлібу. Покласти шар яблука на шматочок сиру, за необхідності перекриваючи. Накрити яблучний шар іншою скибочкою сиру, а зверху покласти шматочок хлібу, боком з чатні донизу.

4Зубчастим хлібним ножем обрізати з бутербродів скоринки, створюючи квадрати 7х7 см. Скоринки викинути. Розрізати бутерброди на 4 частини по діагоналі в квартали, створюючи 4 трикутники.

00:00