Сендвіч з сосисками, перцем і ріпчастою цибулею

  

29 Вересня, 2016

Блюда с колбасой и сосисками

  • Cook: 50 mins

Ingredients

Сосиски італійські - 450 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Булочки - 4 штуки

Олія для смаження

Directions

1Поставити сковороду на сильний вогонь. Налити в неї 60 мл води, покласти сосиски. Довести до кипіння. Зменшити вогонь, закрити кришкою і варити 5 хвилин.

2Відкрити сковороду, трохи збільшити вогонь і підсмажувати сосиски, зрідка перевертаючи, поки вони не підрум'яняться. Обсушити на паперовому рушнику.

3Залишити в сковороді 1 ст. ложку олії, додати подрібнену цибулю і перець і пасерувати, часто помішуючи, 15 хвилин.

4Нарізати сосиски по діагоналі на шматочки товщиною 1 см.

5Покласти сосиски в овочі, налити 75 мл води, тушкувати, часто помішуючи.

6Перед подачею на стіл покласти суміш з сосисок і овочів на булочки.

00:00