Сирники з начинкою

    ,

21 Лютого, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 2 шт.

Борошно - 2 склянки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 300 г

Сметана - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Ванільний цукор - 1 пакетик

Directions

1Яйця розбити, розділити білок і жовток.

2Сир (творог) протерти, перемішати, збити, додати до нього масло, жовток, перетерти до однорідної маси, всипати борошно, замісити тісто, сформувати кулю, закрити її плівкою і поставити в холодильник на півгодини.

3Після охолодження тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см, з нього вирізати кружальця. Частину вирізаних кружалець викласти на деко.

4НАЧИНКА: Змішати сир (творог), сметану, яйця, цукор, суміш збити.

5Начинку викласти ложкою на кружальця тіста. Зверху викласти верхні кружальця, зробити зверху дірки, змазати яєчним білком, защипати кружальця по краях.

6Випікати сирники в духовці при 200°C до золотистої скоринки.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00