гарбуз із сиром (творогом)
гарбуз із сиром (творогом)

Сир гарбузовий плавлений

    

8 Червня, 2018

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гарбуз - 100 г

Сир (творог) - 50 г

Цукор - 0,5 ч. ложки

Directions

1Гарбуз очистити від шкірки, нарізати на дрібні шматочки, залити невеликою кількістю води, додати цукор і варити.

2Коли шматочки гарбуза стануть м'якими, до них додати сир (творог), змішати, покласти у каструлю та поставити на маленький вогонь, готувати до розплавлення сиру, помішуючи.

3Масу знову перемішати, остудити, потім збити у блендері.

4Гарбузовий сир використовувати як намазку на хліб.

00:00