Сир камамбер з грушами, гранатом і горіхами десерти, закуски 13 Листопада, 2017 Fresco №1 2013–2014 Листопад Ingredients Груші - 4 шт. Лимон - 3‑4 ч. ложки соку Перець чилі - 0,5 шт. Розмарин - 1 гілочка Олія оливкова - 1 ст. ложка Мед - 4 ч. ложки Гранат - 1 шт. невеликий Волоські горіхи - 2 ст. ложки Сир камамбер - 120 г Directions 1Перчину чилі розрізати навпіл, вибрати насіння і дрібно посікти. Відірвати листочки розмарину від стебла. 2Обчистити груші, розрізати навпіл і акуратно вирізати середину з насінням. Половинки порізати на 2‑3 частинки і збризнути лимонним соком. 3У сковорідці розігріти олію та обсмажувати груші, перець чилі й розмарин 1 хвилину. Влити 2 ст. ложки води і тушкувати ще 2 хвилини, додати мед. 4Горіхи грубо посікти, з гранатів вибрати зерна. Змішати горіхи й гранатові зерна, додати їх до груш. 5Порізати сир камамбер і подавати разом з грушами й гранатом. 00:00