Сир камамбер з грушами, гранатом і горіхами

  ,

13 Листопада, 2017

Fresco №1 2013–2014 Листопад

Ingredients

Груші - 4 шт.

Лимон - 3‑4 ч. ложки соку

Перець чилі - 0,5 шт.

Розмарин - 1 гілочка

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Мед - 4 ч. ложки

Гранат - 1 шт. невеликий

Волоські горіхи - 2 ст. ложки

Сир камамбер - 120 г

Directions

1Перчину чилі розрізати навпіл, вибрати насіння і дрібно посікти. Відірвати листочки розмарину від стебла.

2Обчистити груші, розрізати навпіл і акуратно вирізати середину з насінням. Половинки порізати на 2‑3 частинки і збризнути лимонним соком.

3У сковорідці розігріти олію та обсмажувати груші, перець чилі й розмарин 1 хвилину. Влити 2 ст. ложки води і тушкувати ще 2 хвилини, додати мед.

4Горіхи грубо посікти, з гранатів вибрати зерна. Змішати горіхи й гранатові зерна, додати їх до груш.

5Порізати сир камамбер і подавати разом з грушами й гранатом.

00:00