Сир (творог) з болгарським перцем закуски вегетаріанське, низькокалорійне 10 Листопада, 2016 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Сир (творог) - 8 ст. ложок Сир твердий тертий - 4 ст. ложки Перець болгарський - 2 шт. Вершки - 2 ст. ложки Сметана - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Листя зеленого салату Зелень петрушки Directions 1Сир (творог) протерти через сито. Болгарський перець натерти на дрібній тертці. 2Сир (творог), сир і болгарський перець змішати, додати вершки, сметану, приправити чорним перцем. Масу ретельно перемішати. 3Викласти гіркою на листя салату, прикрасити кружечками болгарського перцю і зеленню. 00:00