Сир (творог) з болгарським перцем

    ,

10 Листопада, 2016

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир (творог) - 8 ст. ложок

Сир твердий тертий - 4 ст. ложки

Перець болгарський - 2 шт.

Вершки - 2 ст. ложки

Сметана - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Листя зеленого салату

Зелень петрушки

Directions

1Сир (творог) протерти через сито. Болгарський перець натерти на дрібній тертці.

2Сир (творог), сир і болгарський перець змішати, додати вершки, сметану, приправити чорним перцем. Масу ретельно перемішати.

3Викласти гіркою на листя салату, прикрасити кружечками болгарського перцю і зеленню.

00:00