Сир (творог) з оселедцем

    

13 Жовтня, 2016

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир (творог) - 80 г

Оселедець копчений - 1 філе

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Томат-пюре - 0,5 склянки

Гірчиця - 2 ч. ложки

Помідори - 1 шт

Листя зеленого салату

Зелень петрушки

Directions

1Сир (творог) протерти крізь сито.

2Цибулю нарізати кубиками, обсмажити разом з томатом-пюре на олії. Охолодити.

3Філе оселедця дрібно порубати.

4Сир змішати з оселедцем, додати обсмажену цибулю, гірчицю та все ретельно перемішати.

5Масу викласти на листя салату і прикрасити кружечками помідора та зеленню.

00:00