Скумбрія, запечена по-болгарськи

    ,

15 Липня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Скумбрія - 6-8 шт.

Олія соняшникова - 1 склянка

Петрушка (зелень)

Лимонний сік або лимонна кислота

Сіль

Directions

1Очистити та промити скумбрію. Посолити і полити кожну 2 ст. ложками соняшникової олії. Витримати в такому вигляді кілька годин.

2Потім кожну рибку загорнути окремо в фольгу, намазану олією. Рибу укласти на деко і поставити в духовку на 30-35 хвилин.

3Приготовану рибу розгорнути ще теплою, покласти на тарілку, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки та скропити лимонним соком або розведеною в невеликій кількості води лимонною кислотою.

4Подавати з картопляним салатом або відварною дрібним картоплею, залитою розігрітою олією.

00:00