Скумбрія по-балканськи

    

11 Липня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Скумбрія - 600 г

Масло вершкове - 75 г

Вино біле - 75 г

Соус білий - 75 г

Цибуля ріпчаста - 20 г

Картопля - 400 г

Помідори - 100 г

Зелений горошок - 60 г

Сіль

Перець

Зелень - 10 г

Каперси

Directions

1Оброблену скумбрію без кісток, але зі шкірою нарізати на порції, посолити, поперчити.

2У сотейник покласти спочатку дрібно нарізану ріпчасту цибулю, на неї шматки скумбрії, налити білого вина, додати вершкового масла, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.

3Коли риба буде готова, покласти її на тарілку, зверху помістити каперси, полити рибним білим соусом, на гарнір подати смажену картоплю, зелений горошок, помідори, зелень.

00:00