Скумбрія, фарширована овочевим перцем страви з риби духовка, здорове харчування, лікувальне харчування 23 Червня, 2017 100 рецептов для омоложения. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Скумбрія - 600 г Перець солодкий стручковий - 200 г Цибуля порей - 200 г Помідори - 800 г Сухарі - 1,5 ст. ложки Олія - 80 г Лимон - 0,5 шт. Зелень петрушки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Нарізати тонкою соломкою солодкий перець і цибулю порей, спасерувати на соняшниковій або оливковій олії до готовності. 2Розрізати помідори навпіл, видалити насіння, посолити й обсмажити на олії. 3Дрібну скумбрію з внутрішньої сторони посипати сіллю та чорним меленим перцем і нафарширувати черевце підготовленим перцем і цибулею. 4Покласти в сотейник підсмажені помідори, а на них рибу, посипати сухарями, скропити олією та поставити в духовку на 20 хвилин. 5Подати зі скибочками лимона, посипавши зеленню петрушки.Дієта при гіпотонії 00:00