Сморчки у сметані

    ,

25 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сморчки свіжі - 500 г

Сметана - 1 склянка

Сир - 25 г

Борошно - 1 ч. ложка

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Сморчки або сморчкові шляпки очистити від землі, промити в холодній воді та відварювати 15‑20 хвилин.

2Воду злити, гриби добре промити в холодній воді, нарізати скибочками, покласти на сковороду, посолити й обсмажити на олії.

3Потім посипати борошном, знову обсмажити, додати сметану, прокип'ятити.

4Зверху посипати тертим сиром, скропити олією і запекти в духовці.

5При подачі на стіл посипати зеленню петрушки.

Дієта при гіпотонії

00:00