Солянка овочева на сковороді
Солянка овочева на сковороді

Солянка овочева на сковороді

  , ,   , ,

9 Липня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Капуста білокачанна - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Огірки солоні - 1 шт.

Гриби солоні - 20 г

Олія - 10 г

Сир - 5 г

Сухарі мелені - 5 г

Directions

1Капусту нашаткувати соломкою і тушкувати з дрібно нарізаною цибулею.

2Огірок очистити від шкірки та насіння, нарізати пластинками й ошпарити. Гриби нарізати скибочками.

3На змащену сковороду покласти перший шар капусти, на нього - огірок і гриби, закрити другим шаром капусти. Поверхню розрівняти, посипати тертим сиром з сухарями, скропити олією. Запікати солянку в духовці.

00:00