юшка з рибою
юшка з рибою

Солянка рибна рідка

    

15 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба свіжа морська, свіжепросольна білуга, осетрина або будь-яка велика риба без кісток - 600 г

Капуста кисла - 600 г

Масло - 2 ст. ложки

Прянощі

Борошно - 1 ст. ложка

Цибуля - 4 шт.

Каперси - 1 ст. ложка

Оливки - 1 ст. ложка

Перець товчений

Directions

1Рибу нарізати шматочками, але не дуже дрібними.

2Кислу капусту добре віджати та підсмажити в каструлі з невеликою кількістю масла; налити води, додати трохи прянощів, цибулю, покласти рибу і дати добре кипіти.

3Коли все буде готово, підправити борошном і додати каперсів, оливок і дрібку перцю.

00:00