Соус з аличі консервація, соуси мультиварка 6 Квітня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Алича - 3 кг Кріп - 5-7 гілочок Кінза - 5-7 гілочок Базилік - 5-7 гілочок Перець чилі - 4 стручка Часник - 2 головки Оцет яблучний 9% - 4 ст. ложки Цукор - 2 ст. ложки Хмелі-сунелі - 1 ст. ложка Вода - 250 мл Сіль Directions 1Аличу обдати окропом, зняти шкірку та видалити кісточки. Нарізати ягоду на дрібні шматочки. Перець чилі очистити та дрібно нарізати. 2У чашу мультиварки покласти аличу, перець і влити воду. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин. Помішувати соус під час приготування. 3Додати очищений і подрібнений часник, дрібно нарізану зелень, цукор, сіль і хмелі-сунелі. Включити режим «Гречка» на 10-15 хвилин. 4Додати яблучний оцет. Включити режим «Підігрів» на 10 хвилин. 5Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження. 00:00