Соус огірковий

  ,   

5 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Огірки - 3 кг

Помідори - 1,5 кг

Цукор - 250 г

Кріп - 1 пучок

Часник - 0,5 головки

Олія - 200 мл

Сіль - 1 ст. ложка

Оцтова есенція - 1 ст. ложка

Суміш чорного, червоного, білого, рожевого і духмяного перцю - 0,5 ч. ложки

Directions

1Помідори без шкірки пропустити через м'ясорубку та помістити в чашу мультиварки. Влити олію. Включити мультиварку в режимі «Гречка» на 30 хвилин. Обов'язково помішувати масу в процесі приготування. Маса стане густою.

2Огірки очистити від шкірки та натерти на крупній тертці, сік не зливати.

3У чашу мультиварки помістити огіркову масу з соком, додати очищений подрібнений часник, цукор і сіль. Додати суміш перців. Включити мультиварку в режимі «Тушкування» на 15 хвилин.

4Влити в огірковий соус оцтову есенцію. Додати подрібнену зелень. Включити режим «Варка на пару» або «Підігрів» на 15 хвилин.

5Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00