Соус сметанний з цибулею (з кетчупом)

    ,

12 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Соус сметанний - 800 г

Цибуля ріпчаста - 300 г

Масло вершкове - 30 г

Кетчуп - 40 г

Сіль

Directions

1Сметану нагріти в чаші до кипіння в режимі «Варка», додати білу пасеровку, ретельно розмішати, посолити, поперчити та потримати в чаші ще 5 хвилин.

2Дрібно нашатковану цибулю просмажити в режимі «Смаження» 10 хвилин, з'єднати з гарячим сметанним соусом і виставити режим «Варка» на 5‑7 хвилин.

3Додати сіль, кетчуп і розмішати.

4Сметанний соус з цибулею подавати до лангету, виробів з котлетної маси.

Дієта при гіпотонії

00:00