Соус червоний з цибулею та корнішонами

  

9 Березня, 2017

Энциклопедия русской и европейской кухни

  • Yields: 500 г

Ingredients

Готовий ocновний червоний соус - 400 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Оцет 9% - 40 г

Масло або маргарин вершковий - 20 г

Огірки мариновані (корнішони) - 100 г

Directions

1Пасеровану на вершковому маслі подрібнену ріпчасту цибулю, перець горошком, лавровий лист залити оцтом і випарувати майже насухо.

2Цю масу ввести в готовий червоний основний соус, проварити 10-15 хвилин і заправити маргарином або вершковим маслом.

3Подрібнені корнішони покласти в соус за 5-6 хвилин до закінчення варіння або посипати ними политу соусом гoтoву страву перед подачею на стіл.

00:00