Спагеті з руколою, помідорами чері та рікотою

    

31 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 10 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Спагеті - 150 г

Рікота - 100 г

Помідори черрі - 8 шт.

Рукола - 1 невеликий пучок

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Відварювати спагеті в підсоленій воді до стану аль денте близько 8 хвилин. Відкинути на друшляк. Не промивати!

2Розрізати помідори черрі на 2 або 4 частини. Нарізати рікоту дрібними кубиками.

3Змішати нарізані помідори, руколу і половину рікоти.

4Додати оливкову олію, мелений чорний перець, сіль і спагеті, перемішати.

5Викласти готову пасту в порційні тарілки, зверху - решту рікоти.

00:00