Стейк з червоної риби під ікорно-вершковим соусом страви з риби швидко 4 Квітня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 1 порція Ingredients Сьомга або лосось - 250 г стейка Салат айсберг Олія для смаження СОУС: Вершки 20% - 100 мл Масло вершкове - 3 ст. ложки Лимон - 1 шт. (цедра та сік) Ікра червона - 70 г Чебрець - кілька гілочок Базилік - кілька гілочок Сіль Directions 1Обсмажувати рибу на розпеченій олії на сковороді-гриль по 3 хвилини з обох боків. 2СОУС: Розтопити в сотейнику вершкове масло, додати цедру та сік лимона, перемішати. Влити в сотейник вершки, посолити. Додати гілочку чебрецю. Варити соус на повільному вогні до загусання. Додати ікру та рубаний базилік. 3Порвати листя салату руками, викласти зверху рибу, полити соусом. 00:00