Суп апельсиново-імбирний перші страви лікувальне харчування 15 Жовтня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Морква - 3 шт. великих Цибуля - 1 шт. середнього розміру Часник - 3 убчики Імбир - 1 ст. ложка тертого кореня Бульйон курячий - 4 склянки Олія оливкова - 3 ст. ложки Апельсин - 0,25 шт. (цедра) + 0,5 склянки свіжого соку Лимон - трохи соку Лавровий лист - 1 шт. Сметана Зелень Directions 1На оливковій олії обсмажити нарізану кубиками цибулю, нарізану тонкими брусочками моркву, тертий імбир, подрібнений часник. Посолити та поперчити. 2У каструлю налити бульйон, покласти цедру апельсина та лавровий лист. Перекласти в бульйон підготовлену зажарку, тушкувати до м'якості продуктів. 3Остудити суп, додати до нього сік апельсина та зробити з цієї суміші пюре в блендері. 4Подати зі сметаною, соком лимона та зеленню.Дієта для підвищення імунітету 00:00