Суп вірменський воспнапур

      

13 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 50 mins

Ingredients

Сочевиця червона - 4 ст. ложки

Рис - 4 ст. ложки

Цибуля - 2 шт.

Олія - 50 мл

Родзинки - 0,5 склянки

Горіхи волоські очищені - 0,5 склянки

Перець чорний - 6 горошин

Петрушка - 2-3 гілочки

Кінза - 1 пучок

Вода - 1 л

Сіль

Directions

1Сочевицю та рис промити теплою водою. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Родзинки промити. Волоські горіхи порубати ножем в дрібну крихту.

2На режимі «Смаження» розігріти в мультиварці олію, обсмажувати на ній дрібно нарізану цибулю 4 хвилини до золотистого кольору.

3Додати родзинки і горіхи, готувати 5 хвилин.

4Влити воду, додати сочевицю та рис, горошини чорного перцю, сіль. Закрити кришку та готувати в режимі «Варка на пару» 40 хвилин.

5Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати в готовий суп.

00:00