Суп гарбузово-імбирний

    

7 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гарбуз очищений - 700 г

Картопля - 2 шт. середнього розміру

Морква - 1 шт. велика

Яблука - 1 шт.

Коріандр мелений - 1 ч. ложка

Імбир - 3 великих скибочки кореня

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Вода - 5 склянок

Молоко - 1 склянка

Сіль

Перець

Мускатний горіх

Directions

1Гарбуз очистити та нарізати не дуже дрібними кубиками, картоплю - кубиками, яблуко - невеликими шматочками, моркву натерти на крупній тертці.

2Олію нагріти в каструлі з товстим дном, обсмажувати на ній овочі та спеції приблизно 10‑15 хвилин.

3Додати воду та молоко, зменшити вогонь і варити приблизно 20‑25 хвилин.

4В кінці посолити, поперчити, при подачі на стіл посипати зеленню.

Дієта для підвищення імунітету

00:00