Суп гарбузово-імбирний перші страви лікувальне харчування 7 Жовтня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Гарбуз очищений - 700 г Картопля - 2 шт. середнього розміру Морква - 1 шт. велика Яблука - 1 шт. Коріандр мелений - 1 ч. ложка Імбир - 3 великих скибочки кореня Олія оливкова - 2 ст. ложки Вода - 5 склянок Молоко - 1 склянка Сіль Перець Мускатний горіх Directions 1Гарбуз очистити та нарізати не дуже дрібними кубиками, картоплю - кубиками, яблуко - невеликими шматочками, моркву натерти на крупній тертці. 2Олію нагріти в каструлі з товстим дном, обсмажувати на ній овочі та спеції приблизно 10‑15 хвилин. 3Додати воду та молоко, зменшити вогонь і варити приблизно 20‑25 хвилин. 4В кінці посолити, поперчити, при подачі на стіл посипати зеленню.Дієта для підвищення імунітету 00:00