Суп гороховий перші страви мультиварка 12 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 3 hrs 20 mins Yields: на 5-літрову мультиварку Ingredients Свинина - 250 г Горох - 1,5 мультисклянки Картопля - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Масло вершкове - 20 г Спеції Сіль Directions 1Дрібно нарізану цибулю, терту моркву, м'ясо та вершкове масло покласти в чашу мультиварки й увімкнути режим «Випічка» на 20 хвилин. 2Потім засипати промитий горох і залити гарячою водою так, щоб вона покривала горох. Включити режим «Тушкування» на 2 години. 3Коли режим закінчиться, додати нарізану невеликими кубиками картоплю. Додати сіль, спеції та знову включити режим «Тушкування» на 1 годину. 00:00