гороховий суп
гороховий суп

Суп гороховий зі шпиком

    

10 Березня, 2017

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Горох - 200 г

Картопля - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Зелень

Шпик солоний

Directions

1Солоний шпик нарізати невеликими шматочками та покласти в горщик.

2Горох промити та викласти в горщик.

3Картоплю, моркву, цибулю очистити та нарізати кубиками. Часник подрібнити. Зелень дрібно нарізати.

4Овочі викласти в горщик, залити гарячою водою, закрити кришкою та варити суп в аерогрилі 15 хвилин при високій швидкості та температурі 260°С, потім при середній швидкості та 120°С до готовності.

00:00