Суп гороховий з сосисками

  

9 Березня, 2017

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Зелений горошок - 300 г

Бульйон курячий - 0,75 л

Сосиски віденські - 4 шт.

Овочева суміш (заморожена) - 250 г

Часник - 1 зубчик

Хліб для тостів - 2 скибочки

Directions

1Горошок ретельно вимити. Варити його 10 хвилин в киплячій воді, а потім воду злити.

2З 2/3 загального обсягу горошку збити міксером пюре, а решту горошку відкласти.

3Довести бульйон до кипіння, покласти овочеву суміш і варити 8 хвилин.

4Нарізати віденські сосиски тонкими скибочками.

5Покласти в киплячий бульйон горохове пюре, горох і сосиски і варити 3 хвилини.

6Подавати з грінками.

ГРІНКИ

1Очистити і ретельно подрібнити часник. Натерти їм хліб для тостів, а потім нарізати маленькими кубиками і обсмажити на сковороді, щоб грінки стали золотистими і хрусткими.

00:00