Суп грибний кислий

    ,

5 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби свіжі - 250 г

Олія - 2 ст. ложки

Цибуля - 1 шт. маленька

Борошно - 1 ст. ложка

Сіль

Вода - 1 л

Помідори - 1‑2 шт. або

Огірки солоні - 1 шт.

Яблука - 0,5 шт.

Кріп або

Зелена цибуля

Directions

1Гриби вимити, очистити, нарізати брусочками й обсмажити в олії.

2Потім додати цибулю і борошно, злегка підрум'янити, залити овочі гарячою водою, заправити та варити 10‑15 хвилин.

3За кілька хвилин до закінчення варіння додати нарізані скибочками помідори або огірок і яблуко.

4При подачі на стіл суп посипати зеленню.

00:00