Суп грибний

  

9 Березня, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Гриби свіжі або заморожені (шампіньйони, лисички, білі і т. д.) - 450-500 г

Картопля - 600 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Вода - 3-3,5 л

Лавровий лист -2-3 шт.

Перець

Сіль

Directions

1Якщо гриби великі, їх треба нарізати.

2У киплячу воду додати гриби, посолити, поперчити, варити 15-20 хвилин. Свіжі гриби треба варити довше.

3Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.

4У суп додати картоплю, варити 7-10 хвилин.

5Додати цибулю і моркву. Варити до готовності картоплі.

6В кінці приготування додати лавровий лист (через 15 хвилин його треба вийняти з супу). Якщо необхідно, досолити.

7При подачі посипати зеленню.

Цей суп особливо смачний з білими грибами (свіжими або замороженими), але можна використовувати будь-які гриби, за смаком.

00:00