Суп грузинський перші страви грузинська кухня 31 Липня, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Курка - 300 г вареного філе Бульйон курячий - 400 мл Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйця - 2 жовтки Борошно - 1 ч. ложка Масло вершкове - 30 г Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені Оцет винний - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Ріпчасту цибулю подрібнити, обсмажити на маслі, додати борошно, пасерувати 4 хвилини, влити 250 мл бульйону, ввести збиті жовтки, оцет, додати зелень петрушки та прогріти. 2Куряче філе нарізати невеликими шматочками, прогріти в бульйоні та перекласти в суп. 00:00