Суп зі свіжим огірком

    

9 Січня, 2017

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Огірки - 1 шт.

Щавель - 1 пучок

Кервель - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Яйця - 1 жовток

Вершки - 1 ст. ложка

Грінки - 5 шт.

Бульйон - 1 л

Сіль

Directions

1Огірок очистити від шкірки, розрізати на 4 частини, насіння видалити, м'якоть нарізати невеликими кубиками, посолити. Огірок віджати та додати нарізаний щавель, кервель, влити бульйон, варити 15 хвилин.

2Вершки змішати з жовтком і ввести в суп, зняти з вогню, додати масло та перемішати.

3Подавати з гарячими грінками.

00:00