Суп з волоськими горіхами та сиром із блакитною цвіллю

    

13 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 35 mins

Ingredients

Сир із блакитною цвіллю - 150 г

Бульйон овочевий - 600 мл

Молоко - 300 мл

Йогурт натуральний - 150 мл

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Тархун - 1 гілочка

М'ята - 1 гілочка

Селера - 3 черешка

Горіхи волоські - 2 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Петрушка - 0,5 пучка

Кріп - 0,5 пучка

Перець чорний

Сіль

Directions

1Цибулю та часник очистити, селеру вимити й обсушити. Все дрібно нарізати. Волоські горіхи потовкти товкачем або порубати ножем. Зелень вимити, обсушити та подрібнити.

2Мультиварку включити в режимі «Смаження». Розтопити вершкове масло, обсмажувати в ньому цибулю, часник і селеру 5 хвилин.

3Додати борошно і готувати, помішуючи 30 секунд.

4Поступово влити в чашу овочевий бульйон, а потім молоко. Додати сир, волоські горіхи, йогурт, сіль і перець. Закрити кришку, включити режим «Варка на пару» на 20 хвилин.

5Після закінчення режиму додати в суп зелень і дати настоятися 5-7 хвилин.

00:00