Суп з картоплею та зеленим горошком перші страви аерогриль 20 Січня, 2017 365 блюд для аэрогриля Prep: 10 mins Cook: 45 mins Ingredients Картопля - 3 шт. Горошок свіжий - 200 г Цвітна капуста - 300 г Морква - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Зелень петрушки Зелень кропу Вода - 1,5 л Сметана - 50 мл Сіль Directions 1Картоплю нарізати кубиками, капусту розділити на суцвіття, моркву нарізати соломкою, цибулю подрібнити. 2Воду довести до кипіння, овочі скласти в каструлю та залити окропом. Готувати в аерогрилі 45 хвилин при температурі 250°С. 3У порційні тарілки додати зелень петрушки та кропу. 00:00