Суп з квасолею

  

2 Грудня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 2 hrs
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

М'ясо (яловичина або свинина) - 500 г

Квасоля - 200 г

Капуста квашена або свіжа - 300 г

Картопля - 800 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Кетчуп або томатна паста - 3-4 ст. ложки

Олія

Перець

Сіль

Directions

1Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.

2М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.

3Додати квасолю, варити майже до готовності (приблизно 30-40 хвилин).

4Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками, додати в суп після того, як квасоля буде майже готова, потім додати капусту, варити 10 хвилин.

5Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці.

6Обсмажити цибулю на рослинній олії, додати моркву, трохи обсмажити. Потім додати томатну пасту, тушкувати хвилин 5.

7Обсмажені цибулю і моркву додати в суп. Якщо необхідно, посолити.

8Варити до готовності картоплі. Суп виходить смачний, ароматний, наваристий.

Квасолю можна використовувати консервовану, її треба додати за 10 хвилин до готовності.

Капусту можна використовувати свіжу, але з квашеної смачніше.

00:00