Суп з перепелами, брюссельською капустою та картоплею

  

12 Грудня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 3 л

Ingredients

Перепела - 500 г

Брюссельська капуста - 400 г

Картопля - 600 г

Морква - 150 г

Цибуля порей або ріпчаста - 150 г

Перець

Сіль

Directions

1Перепелів розрізати по грудках на 2 частини, залити водою, варити 15 хвилин після закипання.

2Цибулю порей нарізати кільцями (ріпчасту дрібно нарізати). Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками. Моркву натерти на середній тертці.

3У бульйон з перепелами додати картоплю, довести до кипіння.

4Додати моркву і цибулю. Варити до готовності картоплі. Якщо необхідно, посолити.

5Додати брюссельську капусту, посолити, поперчити, варити 10-15 хвилин.

Суп виходить не тільки смачним, але і корисним. У м'ясі перепелів міститься маса корисних речовин.

Замість перепелів можна використовувати курку - філе, крильця і гомілки.

00:00