Суп з фрикадельками та шпинатом

  

24 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Фарш - 500 г

Картопля - 700 г

Брокколі - 200 г

Перець болгарський - 200 г

Шпинат - 100 г

Морква - 150 г

Цибуля порей або ріпчаста - 150 г

Кунжут - 2 ст. ложки

Олія

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю нарізати дрібно, очищений від насіння перець і картоплю - кубиками. Моркву натерти на середній тертці. Брокколі нарізати або розібрати на суцвіття. Шпинат нарізати.

2У фарш додати кунжут, перемішати. Зліпити фрикадельки.

3У каструлі на олії обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити. Додати перець, перемішати.

4Залити водою, довести до кипіння. Додати картоплю, довести до кипіння. Додати фрикадельки, посолити, поперчити. Варити 10 хвилин.

5Додати брокколі, варити 7-10 хвилин.

6Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.

Брокколі та шпинат можна використовувати як свіжі, так і заморожені.

Кунжут у фрикадельках надає цікавий смак і аромат.

Замість шпинату можна використовувати щавель, але смак буде зовсім іншим.

00:00