Суп з яловичиною

    

26 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 500 г

Картопля - 300 г

Помідори - 250 г

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Зелень

Спеції

Вода

Сіль

Directions

1Цибулю очистити та нарізати півкільцями.

2М'ясо промити та нарізати невеликими шматочками.

3Налити в чашу мультиварки олію, покласти нарізану цибулю й обсмажувати 5 хвилин в режимі «Випічка».

4Додати до цибулі яловичину, сіль і спеції та продовжувати готувати ще 30 хвилин.

5Налити воду, включити режим «Тушкування» та готувати 40 хвилин.

6Очистити картоплю та нарізати кубиками. Покласти картоплю в чашу мультиварки та готувати ще 20 хвилин.

7Потім додати нарізані кубиками помідори і через 5 хвилин вимкнути мультиварку.

8Перед подачею посипати зеленню.

00:00