1Філе індички подрібнити, щоб вийшов фарш, посолити, поперчити за смаком, ретельно перемішати. Зліпити з фаршу невеликі котлетки і обсмажити їх на слабкому вогні з двох сторін, приблизно по 5 хвилин кожну сторону. Після відкласти їх і дати охолонути.
2Нарізати овочі, додати їх у каструлю мультиварки, потім додати перець, консервований горошок і котлети. Залити отриману суміш водою. Кількість води вибрати залежно від бажаної густоти супу. Посолити суп, додати лавровий лист і чебрець. Щоб вони не розвалилися в процесі варіння, зв'язати їх разом ниткою. Вибрати режим «Тушкування» і готувати суп 30 хвилин.
3Готовий суп прикрасити зеленню. Подавати разом з грінками.