Суп з індички

    

6 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Індичка - 400 г

Зелений горошок консервований - 200 г

Морква - 4 шт.

Картопля - 2-3 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Чебрець - 3 гілочки

Селера - 2 стебла

Сіль морська - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Лавровий лист

Вода

Directions

1Філе індички подрібнити, щоб вийшов фарш, посолити, поперчити за смаком, ретельно перемішати. Зліпити з фаршу невеликі котлетки і обсмажити їх на слабкому вогні з двох сторін, приблизно по 5 хвилин кожну сторону. Після відкласти їх і дати охолонути.

2Нарізати овочі, додати їх у каструлю мультиварки, потім додати перець, консервований горошок і котлети. Залити отриману суміш водою. Кількість води вибрати залежно від бажаної густоти супу. Посолити суп, додати лавровий лист і чебрець. Щоб вони не розвалилися в процесі варіння, зв'язати їх разом ниткою. Вибрати режим «Тушкування» і готувати суп 30 хвилин.

3Готовий суп прикрасити зеленню. Подавати разом з грінками.

00:00