Суп з індичкою і пшоном

  

25 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 50 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Індичка - 700 г філе

Пшоно - 200 г

Картопля - 800 г

Цибуля - 200 г

Морква - 200 г

Олія

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. М'ясо нарізати невеликими шматочками.

2У каструлі на олії обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити. Додати м'ясо, злегка обсмажити.

3Залити водою, посолити, поперчити, варити 20-25 хвилин.

4Пшоно промити в гарячій воді (щоб не гірчило).

5Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.

6У каструлю з м'ясом додати пшоно, слідом картоплю. Якщо необхідно, посолити. Варити 20-25 хвилин.

Замість індички можна використовувати куряче філе або нежирну свинину.

Замість пшона можна використовувати іншу крупу, але тоді це буде зовсім інший рецепт.

00:00