юшка з рибою
юшка з рибою

Суп картопляний з рибою по-домашньому

    

20 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска, хек тихоокеанський, кликач або капітан-риба - 120 г

Картопля - 300 г

Морква - 40 г

Петрушка - 10 г

Цибуля ріпчаста - 40 г

Бульйон або вода - 750 г

Спеції

Directions

1Розібрати рибу на філе зі шкірою та кістками, відварити, нарізати по 1-2 шматка на порцію і покласти в тарілку тільки при подачі на стіл.

2Пошаткувати моркву соломкою та варити в підсоленій воді до напівготовності, потім додати нашатковану цибулю, картоплю, спеції та варити до готовності овочів.

3Рибний бульйон процідити та додати в суп одночасно з картоплею. Зверху посипати зеленню.

00:00