Суп квасолевий з яловичиною

    

23 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 1 кг

Картопля - 500 г

Квасоля консервована - 200 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Томатна паста або кетчуп - 1 ст. ложка

Олія

Перець червоний мелений

Базилік сушений

Петрушка свіжа

Лавровий лист

Бульйон м'ясний

Сіль

Directions

1М'ясо зварити до готовності, нарізати невеликими шматочками.

2Включити програму «Випічка», налити олію в чашу мультиварки, прогріти 5 хвилин. Потім покласти цілу очищену цибулину, обсмажити до прозорості, додати натерту моркву і готувати ще 5 хвилин. Додати томатну пасту. Покласти заздалегідь нарізану картоплю, перемішати та обсмажити до закінчення програми. Додати консервовану квасолю, м'ясо та влити м'ясний бульйон до бажаної густоти, покласти лавровий лист, червоний перець, базилік і готувати в режимі «Тушкування» 30 хвилин.

3Після закінчення програми додати подрібнений часник і свіжу петрушку. Дати трохи настоятися.

00:00