Суп квасолевий

    

17 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs 30 mins
  • Yields: на 5-літрову мультиварку

Ingredients

Квасоля - 1 мультисклянка

Картопля - 2-3 шт.

Цибуля - 2 шт. невеликі

Морква - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Вода - 4 л

Перець

Приправи (будь-які)

Сіль

Directions

1Моркву та цибулю дрібно нарізати і викласти в каструлю мультиварки. Додати олію та включити режим «Випічка» на 20 хвилин. Потім всипати замочену з вечора квасолю. Залити водою і активувати режим «Тушкування» на 1 годину.

2Через годину додати нарізану кубиками картоплю і залишити на режимі «Тушкування» ще на 1 годину. Потім додати сіль, перець і приправи.

3Коли режим «Тушкування» завершиться, включити режим «На пару» на 10 хвилин.

00:00