172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Курка - 700 г
Часник - 16 зубчиків
Помідори - 4 шт.
Перець солодкий червоний - 3 шт.
Зелений горошок морожений - 100 г
Кмин - 1 ч. ложка
Рис - 0,75 склянки
Перець гострий червоний
Зелень кінзи
Лимонний сік
Directions
1Рис неодноразово промити.
2Курку вимити, очистити від нутрощів і залити водою, додати очищений часник, посолити та на середньому вогні варити до готовності м'яса.
3Курку та часник вийняти з бульйону, у бульйон додати промитий рис.
4Курку порізати на порційні шматки.
5Через 10 хвилин з початку варіння рису покласти промитий і нарізаний солодкий перець, нарізані дольками помідори, горошок, кмин; посолити, поперчити за смаком.
6В кінці приготування супу додати шматочки курки, нарізану кінзу, лимонний сік за смаком.